Omar-kinuski hyydykekakku,
jossa koristeena Omar-karkeista tehtyjä ruusuja
ja strösseleitä.
Pohja
200 g suklaahippukeksejä (esim safari)
50 g margariinia
Täyte
2,5 dl Flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kinuskikastiketta
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kinuskikastiketta
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
½ dl vettä
n. 15 kpl Omar-karkkeja
n. 15 kpl Omar-karkkeja
Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita keskenään.
Painele seos leivinpaperilla peitetyn irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Rouhi ja pilko Omar-karkit.
Vatkaa kerma ja lisää vaniljasokeri joukkoon.
Lisää notkistettu tuorejuusto ja kinuskikastike joukkoon.
Sulata liivatteet kiehuvaan nesteeseen, esim veteen.
Kaada liivatteet seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittamalla.
Lisää omarit ja sekoita. Kaada täyte vuokaan ja tasoita.
Nosta jääkaappiin hyytymään ainakin 4 tunniksi.
07/2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)