Vadelmaa ja valkosuklaata sisältävä hyydykekakku,
joka on koristeltu maitosuklaaraidoilla ja -perhosilla.
Pohja
200 g kaurakeksejä
100 g margariinia
Täyte
5 dl vispikermaa
400 g tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
6 liivatetta
300 g kotimaisia pakastevadelmia
2 rkl sokeria
08/2012
Pakko kysyä, että mihin sä laitat noi perhoset muotoutumaan? Ja mitä suklaata käytät koristeluun?
VastaaPoistaMä oon tehnyt noi leivinpaperille ja laittanut/teipannut sen paperin pahvista taiteltuun V:n malliseen "telineeseen" jääkaappiin ja sitten sen jälkeen pakastimeen hetkeksi ennen käyttöä.
PoistaSuklaita oon kokeillut useampaa, ja mun mielestä pandan valkonen oli hyvä, fazerin tumma oli ok ja oliko toinen hyvä pandan tumma. Nää on tehty fazerin sinisestä ja sehän alkoi käyristymään, ei ollut hyvä. Kaikista parhaimmat oon saanut candy meltseistä kyllä. :)
Ihanaa kun piipahdit ÄitiVaimo ja kommentoit. ♥