perjantai 1. maaliskuuta 2013

Muchos Nachos

Tämä on meitin suosikki,
 meksikolaistyyppinen muchos nachos a´la Sonja.
Helppo valmistaa,
mukavan tuhti iltapala ja riittää vaikka isommallekin porukalle. :)
 
 
400g naudanjauhelihaa
1 pss tacomausteseosta
1 prk salsaa
1 pss maissilastuja
1 pkt cheddar-juustoa

1 prk ranskankermaa
1 prk salsaa
1 prk quacamolea
1 prk cheddar-kastiketta

Jauheliha ja tacomauste valmistetaan pussin ohjeen mukaan.
Joukkoon sekoitetaan yksi purkki salsaa.
Vuokaan laitetaan pohjalle kerros lastuja, sitten jauhelihaseosta ja lopuksi silputtua juustoa.
Näitä kerroksia tehdään muutama ja viimeisen kerroksen päälle laitetaan vielä lastuja.
Paistetaan 175 astetta ja niin kauan että juusto on hitusen sulanut.

Kun paistos on valmis niin siitä kauhastaan lautaselle kasa ja seuraksi salsaa, quacamolea, ranskankermaa, cheddar-kastiketta tai mistä kukin tykkää. Nautitaan sormin.
 
Oman maun mukaan voi reseptiin lisätä melkeinpä mitä vain.

Kevennettyyn versioon voi vaikka salaattia valmistaa lisukkeeksi.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)