sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kurpitsa-täytekakakku

Halloween aiheinen kurpitsa-täytekakku lähti 6-vuotis synttäreille.
Paljon onnea Enna! :)
 
 
 
 
 
 
 
20 hengen kakussa pohjana tumma mehevä pohja (ohje),
toisessa välissä geishasuklaa-mousse
ja toisessa appelsiinimousse,
kostutuksensa appelsiinimehu,
eristeenä sokerikreemi (ohje),
päällinen sekä koristeet sokerimassaa.
 
 
 
Geishasuklaa-mousse (yhteen väliin)
 
2 dl  vispikermaa
 200 g maustamatonta tuorejuustoa
 (sokeria)
 1 levy Geishasuklaata
100 g maitosuklaata
 2 liivatetta
½ dl appelsiinimehu (tai vettä/maitoa)
 
Laita liivatteet veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
 Sekoita joukkoon tuorejuusto.
Sulata maitosuklaa ja sekoita täytteeseen.
Liota liivatteet kiehuvaan nesteeseen ja lisää täytteeseen tasaisena nauhana.
Rouhi Geishasuklaat ja lisää täytteeseen.
Lisää sokeria, jos tarpeen.
Levitä kostutetun pohjan päälle.
 
 
 
Appelsiinimousse (yhteen väliin)
 
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 appelsiinia
3 liivatetta
½ dl appelsiinimehua
sokeria
 
Perkaa appelsiinit ja purista lopuista mehu.
Raasta yhden appelsiininkuori appelsiinimurskan joukkoon.
Laita liivatteet veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
 Sekoita joukkoon tuorejuusto. 
Liota liivatteet kiehuvaan appelsiinimehuun ja lisää täytteeseen tasaisena nauhana.
Lisää täytteeseen appelsiinimurska.
Lisää sokeria, jos tarpeen.
Levitä kostutetun pohjan päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)