tiistai 18. helmikuuta 2014

Valkosuklaamuffinit

Tein valkosuklaisia muffineja sekä isompiin vuokiin,
että minimuffineiksi.
Kuorrutteeksi voisi vielä valkosuklaata sulattaa halutessaan.
 
 
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl maitoa
1 kananmuna
50 g sulatettua voita/margariinia
 200 g  paloiteltua valkoista suklaata
 
Sekoittele keskenään kuivat aineet.
Rouhi valkosuklaa.
Vatkaa kananmuna sekä maito ja lisää sulatettu rasva.
Sekoita kuivat ja nestemäiset aineet keskenään ja lisää noin kolmannes paloitellusta suklaasta.
Jaa taikinaa vuokien pohjalle, ripottele päälle suklaata ja täytä vuoka loppuun.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)