torstai 16. lokakuuta 2014

Mansikka-kermakakku

Tein ystäväni 30-vuotis juhliin kaksi kakkua, tämän kerma-mansikkakakun
sekä toisen luolamies-aiheisen kakun.
Onnea Joni! :)
 
 
Pohja
20 hlölle tumma mehevä kaakaopohja (ohje),
kostutuksena mansikkamehu,
täytteenä mansikkamousse (ohje),
pursotukset laktoositonta vispikermaa,
päällys mansikkakiille.
 
 
Mansikkakiille hyytelösokerilla

n. 300g mansikoita
1½ dl vettä
3/4 dl hyytelösokeria

Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri sekaan.
Kiehauta sekoittaen ja anna jäähtyä muutama minuutti.
Lado tuoreet mansikat (tai aivan jäiset pakastemansikat) kakun pinnalle,
alle voit levittää hyytelösokerikiillettä hiukan, niin kosteus pysyy paremmin kurissa.
Sivele tai liruttele lusikalla kiillettä mansikoiden päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja.
 

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)