Pikkuisen pojan ristäisjuhlaan tein tälläisen kermapursotteisen kakun,
koristeena vauvantossut ja kukkia.
Onnea hienosta nimestä Antton! :)
Pohjana 20 hlölle tehty tumma mehevä kaakaopohja (ohje),
kostutuksena sprite,
täytteenä valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla,
päällys ja koristeet kaulintamassaa
ja
pursotukset laktoositonta vispikermaa.
Valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla
4dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
4 liivatetta
½ dl mehua/maitoa/sitruunamehua
sokeria
300 g jäisiä vadelmia
Laita liivatteet kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata valkosuklaa ja lisää kermanjoukkoon.
Sekoita tuorejuustot sekaan.
Liota liivatteet kiehuvaan mehuun/maitoon ja lisää joukkoon tasaisena nauhana ja sekoittaen.
Lisää sokeria tarvittaessa.
Levitä täytettä kostutun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon vadelmia.
Levitä täytettä kostutun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon vadelmia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)