maanantai 24. marraskuuta 2014

Anttonin ristiäiskakku

Pikkuisen pojan ristäisjuhlaan tein tälläisen kermapursotteisen kakun,
koristeena vauvantossut ja kukkia.
Onnea hienosta nimestä Antton! :)
 
 
 
 Pohjana 20 hlölle tehty tumma mehevä kaakaopohja (ohje),
kostutuksena sprite,
täytteenä valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla,
päällys ja koristeet kaulintamassaa
ja
pursotukset laktoositonta vispikermaa.
 

 
 Valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla
 
4dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
4 liivatetta
½ dl mehua/maitoa/sitruunamehua
sokeria
300 g jäisiä vadelmia
 
 
Laita liivatteet kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata valkosuklaa ja lisää kermanjoukkoon.
Sekoita tuorejuustot sekaan.
Liota liivatteet kiehuvaan mehuun/maitoon ja lisää joukkoon tasaisena nauhana ja sekoittaen. 
Lisää sokeria tarvittaessa.
Levitä täytettä kostutun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon vadelmia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)