keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Banoffee vol 2.

 
Tein tuossa viikonloppuna hitusen toisenlaisen Banoffeen (edellinen täällä).
 
 
pohja
250 g  kaurakeksejä
100 g voita
 
täyte
397 g kondensoitua maitoa
3 banaania
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
päällä sulatettua tummaa suklaata
 
 
Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Sudi öljyä vuoan reunoihin.
Murskaa keksit.
Sulata rasva ja sekoita keksimurska joukkoon.
Levitä muruseosta vuoan pohjalle ja parin sentin matkalta reunoille.
Anna pohjan kovettua jonkin aikaa jääkaapissa.
Levitä kondensoidusta maidosta keitetty kinuski pohjan päälle.

 
Pilko yksi banaani kinuskin päälle.
Sekoita kerman joukkoon vaniljasokeri ja vatkaa vaahdoksi.

 
Peitä kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta banaanien päälle.
Irrota vuoan reunus ja siirrä tarjoilulautaselle.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)