lauantai 2. helmikuuta 2013

Minttukrokantti-hyydykekakku ja Geishasuklaa-hyydykekakku

Minttukrokantti-hyydykekakku
maitosuklaa koristein.
  
 
Pohja
200 g dominoita
75 g margariinia
 
Täyte
5 dl flora vispiä
400 g tuorejuustoa
200 g minttukrokanttisuklaata
6 liivatetta
½ dl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
 
Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita ne keskenään. Painele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5-10min ajaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Rouhi suklaa.
Lämmitä mehu. Liuota liivatteet. Lisää liivateliuos ohuena
nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen. Nostele suklaarouhe joukkoon.
Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa
ainakin neljä tuntia ennen tarjoilua.


 
 
 
Geishasuklaajuustokakku
maitosuklaa koristein.

 
Pohja
200 g dominoita
75 g voita
 
Täyte
5 dl flora vispiä
400 g tuorejuustoa
2 pientä levyä geishasuklaata
70 g maitosuklaata
5 liivatetta
½ dl sitruunamehua
(1 tl vaniljasokeria)
 
Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita ne keskenään. Painele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5-10min ajaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Sulata maitosuklaa ja lisää seokseen. Rouhi geishasuklaa.
Lämmitä mehu. Liuota liivatteet. Lisää liivateliuos ohuena
nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen. Nostele suklaarouhe joukkoon.
Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa
ainakin neljä tuntia ennen tarjoilua.
 

 
08/2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)