Suolapähkinäbrownie
vadelmasurvoksella
vadelmasurvoksella
joten ulkonäöstä jäi vaalea sekä
kokonaisuudesta tuli makeampaa kuin tummalla suklaalla tehtynä.
Tämähän maistuu siltä kuin snickers-patukkaa söisi (tai ainakin taikinaa). Nam. :)
Ohje
120 g tummaa suklaata/maitosuklaata
120 g voita
2 kananmunaa
100 g ruokokidesokeria
100 g saksanpähkinöitä/pecanpähkinöitä
50 g suolapähkinöitä
100 g tomusokeria
120 g vehnäjauhoja
120 g voita
2 kananmunaa
100 g ruokokidesokeria
100 g saksanpähkinöitä/pecanpähkinöitä
50 g suolapähkinöitä
100 g tomusokeria
120 g vehnäjauhoja
Laita leivinpaperi (ø 21-24 cm) irtopohjavuokaan.
Sulata voi ja suklaa.
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon.
Yhdistä tomusokeri ja vehnäjauhot.
Siivilöi seos suklaa-vaahtoseokseen.
Lisää rouhitut pähkinät taikinaan kevyesti sekoittaen.
Paista uunissa noin 9 minuuttia 200 asteessa, juuri ja juuri kypsäksi.
Sulata voi ja suklaa.
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon.
Yhdistä tomusokeri ja vehnäjauhot.
Siivilöi seos suklaa-vaahtoseokseen.
Lisää rouhitut pähkinät taikinaan kevyesti sekoittaen.
Paista uunissa noin 9 minuuttia 200 asteessa, juuri ja juuri kypsäksi.
Mmmm, vesi herahti kielelle jo ohjetta lukiessa! :P Tää täytyy ottaa kokeiluun ehdottomasti.
VastaaPoistaT: suolapähkinäfani
Tää oli namia, etenkin kun taisin itse kasvattaa tuosta vielä tot suolapähkinöiden määrää, koska ovat myös miun lemppareita. ;)
Poista