Kermakakku fuksianpunaisella suurella ruusulla,
kinuskikuorrutteella
kinuskikuorrutteella
ja erikseen tehdyillä belgianpaimenkoirakoristeilla (pöytäkoristeeksi)
lähti 40-vuotissyntymäpäiville/valmistujaisiin.
lähti 40-vuotissyntymäpäiville/valmistujaisiin.
Kakku tehty laktoosittomana, reilulle 25 hlölle.
Belgianpaimenkoirat, pk-liivit, palloja ja noutokapuloita
pöytäkoristeessa.
Kaikki tehty kaulintamassasta.
Pohjana tumma mehevä kakkupohja (ohje),
päällä kinuskikuorrute (ohje),
kostutuksena sprite,
täytteenä kinuskimousse upotetuilla vadelmilla,
pursotukset laktoositonta vispikermaa,
koristeet sokerimassaa ja marsipaania.
Kinuskimousse upotetuilla vadelmilla
Kinuskikastike:
3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
Kerma-tuorejuustovaahto:
4 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
6 liivatelehteä
3 rkl vettä
3 rkl vettä
Valmista ensin kinuskikastike.
Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan.
Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehuu ja jatka keittämistä parin minuutin ajan.
Anna kastikkeen jäähtyä ja siirrä jääkaappiin seuraavaan päivää asti.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Vatkaa kylmä kinuskikastike vaahdoksi.
Sekoita kinuskivaahto kerma-tuorejuustoseokseen.
Kiehauta vesi ja sulata liivatteet siihen.
Sekoita täytteeseen.
Levitä täyte kostutetun pohjan päälle, upota joukkoon vadelmia.
Haastetta kehiin! ;) http://sosetehdas.blogspot.fi/2013/12/haastetta-kehiin.html
VastaaPoistaKiitti! :)
Poista