Tälläisen kinkkuvoikkarikakun tein sisarusten yhteisille syntymäpäiville,
samoille kuin tämä Titinalleperhettä kuvaava kakku sekä
tämä Palomies Sami-täytekakku.
Kinkkuvoileipäkakku 25 hlölle
pohja
16 kpl ruispaahtoleipiä
24 kpl vehnäpaahtoleipiä
täyte
250 g savupalvikinkkua
1 punainen paprika
1 prk sinappikurkkusalaattia
400 g yrttituorejuustoa
200 g smetanaa
200 g majoneesia
kostutus
lihalientä
koristeet
kinkkuleikkeitä
maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna
tomaatteja
kurkkua
salaattia
Hienonna kinkku, ruohosipuli, ja paprika.
Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja smetana sekaisin.
Sekoita joukkoon kinkut, ruohosipulit, kurkut ja paprika.
Valmista lihaliemi
(sekoita 1 kuutio puoleen litraan kiehuvaa vettä).
Leikkaa paahtoleivistä ohuelti reunat pois.
Laita tarjoiluvadille tiiviisti vierekkäin kymmenen palaa ruispaahtoleipää,
kaksi vierekkäin ja viisi peräkkäin.
Kostuta lihaliemellä
Levitä päälle täytettä.
Lado vehnäviipaleet päälle, kostuta ja levitä täytettä.
Lado täytteen päälle viimeiset ruispaahtoleivät ja kostuta.
Kääri kakku tiiviisti muovikelmuun, laita päälle kevyt paino ja
nosta jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään.
Levitä pinnalle maidolla tai ranskankermalla ohennettua tuorejuustoa.
Koristele esimerkiksi kinkkuleikkeleillä, kurkkukuvioilla,
persiljalla, herneenversoilla
salaatinlehdillä, tomaateilla tai pursotuksin.
samoille kuin tämä Titinalleperhettä kuvaava kakku sekä
tämä Palomies Sami-täytekakku.
Kinkkuvoileipäkakku 25 hlölle
pohja
16 kpl ruispaahtoleipiä
24 kpl vehnäpaahtoleipiä
täyte
250 g savupalvikinkkua
1 punainen paprika
1 prk sinappikurkkusalaattia
400 g yrttituorejuustoa
200 g smetanaa
200 g majoneesia
kostutus
lihalientä
koristeet
kinkkuleikkeitä
maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna
tomaatteja
kurkkua
salaattia
Hienonna kinkku, ruohosipuli, ja paprika.
Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja smetana sekaisin.
Sekoita joukkoon kinkut, ruohosipulit, kurkut ja paprika.
Valmista lihaliemi
(sekoita 1 kuutio puoleen litraan kiehuvaa vettä).
Leikkaa paahtoleivistä ohuelti reunat pois.
Laita tarjoiluvadille tiiviisti vierekkäin kymmenen palaa ruispaahtoleipää,
kaksi vierekkäin ja viisi peräkkäin.
Kostuta lihaliemellä
Levitä päälle täytettä.
Lado vehnäviipaleet päälle, kostuta ja levitä täytettä.
Lado täytteen päälle viimeiset ruispaahtoleivät ja kostuta.
Kääri kakku tiiviisti muovikelmuun, laita päälle kevyt paino ja
nosta jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään.
Levitä pinnalle maidolla tai ranskankermalla ohennettua tuorejuustoa.
Koristele esimerkiksi kinkkuleikkeleillä, kurkkukuvioilla,
persiljalla, herneenversoilla
salaatinlehdillä, tomaateilla tai pursotuksin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)