Kuntosalia harrastavalle kaverilleni tein tälläisen käsipainon mallisen kakun,
Onnea Ville! :)
Kakku laktoositon ja mitoitettu 25 hlölle,
kostutus sprite,
pohjana tumma mehevä kakkupohja (ohje),
täytteenä toisessa painossa appelsiinimousse ja mars-suklaamousse toisessa,
eristeenä sokerikreemi (ohje),
tanko ja koristeet sokerimassaa,
päällys marsipaania
Työvaihekuvia:
Appelsiinimousse
(yhteen väliin/puolikkaaseen kakkuun)
2 dl laktoositonta vispikermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
4 appelsiinia survottuna
1 appelsiininkuori raastettuna
sokeria maun mukaan
3 liivatetta
½ dl tuorepuristettua appelsiinimehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita kerman sekaan appelsiinituorejuustot ja maustamaton tuorejuusto,
raastettu appelsiininkuori, survotut ja valutetut appelsiinit
ja sokeria maun mukaan.
Kuumenna appelsiineistä puristamasi mehu kiehuvaksi ja sekoita liivatteet joukkoon.
Kaada liivateseos tasaisena nauhana kermaseokseen ja sekoita.
Mars-suklaamousse
(yhteen väliin)
2 dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
3 mars-patukkaa (noin 100 g)
100 g maitosuklaata
3 liivatelehteä
tilkka kuumaa vettä/maitoa/sitruunamehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Pilko mars-patukat.
Sulata suklaa.
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuustot ja sokeria jos tarve vaatii.
Lisää sulatetut suklaat.
200g tuorejuustoa
3 mars-patukkaa (noin 100 g)
100 g maitosuklaata
3 liivatelehteä
tilkka kuumaa vettä/maitoa/sitruunamehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Pilko mars-patukat.
Sulata suklaa.
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuustot ja sokeria jos tarve vaatii.
Lisää sulatetut suklaat.
Kuumenna neste ja sekoita liivatteet siihen.
Lisää pilkotut suklaat täytteeseen.
Lisää pilkotut suklaat täytteeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)