Tein ripille pääsevälle tälläisen vadelma-kermakakun
sekä tämän kinkku-meetvurstivoileipäkakun.
Onnea Tanjalle rippipäivänä! :)
Tehty 25 hlölle,
pohjana tumma mehevä kakkupohja (ohje),
kostutus vadelmamehu,
täytteenä vadelmamousse (ohje),
pursotukset vispikermaa,
koristeet sokerimassaa,
päällys vadelmakiille.
Vadelmakiille hyytelösokerilla
n. 300g tuoreita vadelmia
1½ dl vettä
3/4 dl hyytelösokeria
Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri sekaan.
Kiehauta sekoittaen ja anna jäähtyä muutama minuutti.
Lado tuoreet vadelmat (tai aivan jäiset pakastevadelmat) kakun pinnalle,
alle voit levittää hyytelösokerikiillettä hiukan, niin kosteus pysyy paremmin kurissa.
Sivele tai liruttele lusikalla kiillettä vadelmien päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja.
kostutus vadelmamehu,
täytteenä vadelmamousse (ohje),
pursotukset vispikermaa,
koristeet sokerimassaa,
päällys vadelmakiille.
n. 300g tuoreita vadelmia
1½ dl vettä
3/4 dl hyytelösokeria
Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri sekaan.
Kiehauta sekoittaen ja anna jäähtyä muutama minuutti.
Lado tuoreet vadelmat (tai aivan jäiset pakastevadelmat) kakun pinnalle,
alle voit levittää hyytelösokerikiillettä hiukan, niin kosteus pysyy paremmin kurissa.
Sivele tai liruttele lusikalla kiillettä vadelmien päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)