Tein eläkkeelle lähtevälle purjehtijalle tälläisen purjevene-kakun
sekä lisäksi tämän kinkkuvoileipäkakun.
Mukavia eläkepäiviä Timo! :)
(ohje)
Täytekakun pohjana tumma mehevä kakkupohja 25 hlölle (ohje),
täytteenä vadelmamousse (ohje),
kostukkeena vadelmamehu,
päällä kiille,
pursotukset laktoositonta vispikermaa,
koristeet sokerimassaa ja marsipaania.
Kiille
3 liivatetta
3 dl sinisellä elintarvikevärillä värjättyä vettä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Kuumenna osa värjätystä vedestä (1 dl) ja sekoita liivatteet siihen.
Kaada lopun veden sekaan.
Anna mehun jäähty, ennen kuin kaadat sen kakun pinnalle
varovasti lusikan kautta.
Anna kuorrutteen hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.
Anna mehun jäähty, ennen kuin kaadat sen kakun pinnalle
varovasti lusikan kautta.
Anna kuorrutteen hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)