sunnuntai 25. elokuuta 2013

Rahkapannukakku

Tein tälläistä rahkapannukakkua,
jossa rahkan voisi korvata myös esim raejuustolla.
Itselläni ei maustamatonta rahkaa ollut kuten olin ajatellut,
joten käytin proteiini-mustikkarahkaa ja maku oli hyvä.
Myös muut maustetut rahkat toimisivat varmasti!
 
 
 
3 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
200 g tai 175 g rahkaa
3 kananmunaa
3 rkl sokeria
½ tl kanelia
25 g margariinia
 
 
 Vatkaa jauhot ja suola maitoon.
Anna taikinan turvota noin 15 min.
Lisää rahka, munat, sokeri, kaneli ja sulatettu rasva.
Kaada uunivuokaan/pellille ja paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.
Tarjoile marjojen tai hillon kanssa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)