Tein tälläistä rahkapannukakkua,
jossa rahkan voisi korvata myös esim raejuustolla.
Itselläni ei maustamatonta rahkaa ollut kuten olin ajatellut,
joten käytin proteiini-mustikkarahkaa ja maku oli hyvä.
Myös muut maustetut rahkat toimisivat varmasti!
3 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
200 g tai 175 g rahkaa
3 kananmunaa
3 rkl sokeria
½ tl kanelia
25 g margariinia
Vatkaa jauhot ja suola maitoon.
Anna taikinan turvota noin 15 min.
Lisää rahka, munat, sokeri, kaneli ja sulatettu rasva.
Kaada uunivuokaan/pellille ja paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.
Tarjoile marjojen tai hillon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)