Persikkamuffineita leivottiin meillä näin pitkänäperjantaina.
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1⁄2 tl suolaa
1 prk persikoita soseutettuna/valutettuna
75 g voita sulatettuna
1 kananmuna
1 3⁄4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
kuorrutus
125 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1⁄2 rkl vaniljasokeria
500 g tomusokeria
keltaista tai vihreää elintarvikeväriä
(jaoin määrät puoliksi ja osan värjäsin vihreäksi ja osan keltaiseksi)
(jaoin määrät puoliksi ja osan värjäsin vihreäksi ja osan keltaiseksi)
Lämmitä uuni 175 °C. Sekoita kuivat ainekset kulhoon.
Sekoita persikat, sokeri, kananmuna ja sulatettu voi toisessa kulhossa, kaada kuivat ainekset mukaan ja sekoita hyvin.
Täytä muffinivuoat ja paista 25-30 minuuttia.
Anna jäähtyä täysin ennen kuin koristelet.
Sekoita persikat, sokeri, kananmuna ja sulatettu voi toisessa kulhossa, kaada kuivat ainekset mukaan ja sekoita hyvin.
Täytä muffinivuoat ja paista 25-30 minuuttia.
Anna jäähtyä täysin ennen kuin koristelet.