sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Suklaa-pähkinäkeksit

Ihania suklaan ja pähkinöiden makuisia keksejä.
Näitä ei saa ylipaistaa, eli kekseistä kuuluu jäädä pehmeitä.
Tällä ohjeella tuli pari pellistä keksejä meiän pikkuleipurien käsistä. :)
Alkuperäinen ohje täältä.
 

 250 g margariinia
5 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
100 g tummaa suklaata rouheena
100 g maitosuklaata rouheena
1 dl pähkinärouhetta



Sulata voi.
 Yhdistä keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.
Sekoita voihin kaikki sokerit.
Lisää joukkoon munat vispilällä sekoittaen.
Lisää jauhoseos, rouhittu suklaa ja pähkinärouhe.
 Sekoita taikina tasaiseksi.
Nostele lusikalla tai sormilla pyöritellen lihapullan kokoisia nokareita pellille ja taputtele hitusen.
Jätä leviämisvaraa.
 Paista 175 asteessa n. 10 min, niin että keksit ovat kypsiä, mutta edelleen pehmeitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...