Tänään tehtiin lasten kanssa korvapuusteja muffinivuokiin.
Halusin kokeilla näin, koska yleensä kun teen korvapuusteja, niistä tulee niin jättiläiskokoisia, joten josko näin osaisin tehdä sirompia :)
Peruspullataikina tällä ohjella jota käytin laskiaispullissakin.
Täyte
noin 120 g voita /margariinia
2 dl ruokosokeria/sokeria/fariinisokeria
runsaasti kanelia
noin 120 g voita /margariinia
2 dl ruokosokeria/sokeria/fariinisokeria
runsaasti kanelia
pinnalle
1 muna
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä kahdeksi levyksi. Pehmennä voita hetken aikaa mikrossa, jotta se on helpommin levittyvää.
Sivele voilla taikinalevyn pinta. Ripottele päälle sokeria sekä runsaasti kanelia.
Sivele voilla taikinalevyn pinta. Ripottele päälle sokeria sekä runsaasti kanelia.
Kieritä taikina rullalle ja nipistä saumakohta umpeen. Leikkaa n. 5 cm pätkiksi. Nosta pellille muffinivuokiin ja anna kohota liinan alla n. 10 min. Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)