perjantai 29. maaliskuuta 2013

Persikkaiset pääsiäismuffinit

 Persikkamuffineita leivottiin meillä näin pitkänäperjantaina.
Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! :)


 pohja
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
12 tl suolaa
1 prk persikoita soseutettuna/valutettuna
75 g voita sulatettuna
1 kananmuna
1 34 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
 
kuorrutus
125 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 12 rkl vaniljasokeria
500 g tomusokeria
keltaista tai vihreää elintarvikeväriä
(jaoin määrät puoliksi ja osan värjäsin vihreäksi ja osan keltaiseksi)
 
koristeena pääsiäismunakarkkeja/pieniä suklaamunia

 
Lämmitä uuni 175 °C. Sekoita kuivat ainekset kulhoon.
Sekoita persikat, sokeri, kananmuna ja sulatettu voi toisessa kulhossa, kaada kuivat ainekset mukaan ja sekoita hyvin.
Täytä muffinivuoat ja paista 25-30 minuuttia.
Anna jäähtyä täysin ennen kuin koristelet.
 
Koristelua varten sekoita voi ja tuorejuusto pehmeäksi, ja lisää vanilja sekä tomusokeri erissä, ja sekoita kunnolla. Värjää seos elintarvikevärillä.
 Pursota kreemi muffinssien päälle ja koristele esim. pienillä pääsiäismunilla, pääsiäiskarkeilla tms


 
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...