tiistai 2. heinäkuuta 2013

Cake popsit

Kakkutikkareita eli cake popseja teimme tarjolle
Pihlan 4 vee syntymäpäiville,
koska sankari halusi että mummo tekee näitä hänen kanssaan.
Joten eikun väkertämään. :)


Aloita cake popsien valmistelu vähintään edellisenä päivänä.
Ne säilyvät hyvinä ja kosteina useamman päivän.
Tästä ohjeesta tulee noin 25 tikkaria.
 
 
pohja
suklaakakkupohja (esim tämä)
tai
kääretorttu/levykakkupohja (esim tämä)
tai
mokkapalapohja (esim tämä)
200 g tuorejuustoa (esim appelsiini, mango, sitruuna tms.)
 
kuorrutus
candy meltsejä
valkosuklaata
 
koristelu
suklaa
strösseleitä
 
Valmista kaakaokakku/kääretorttupohja ohjeen mukaan
ja anna kakun jäähtyä seuraavaan päivään.
 Säilytä jääkaapissa tai kuvun alla huoneenlämmössä.
Seuraavana päivänä murenna kakku kulhoon.
Yhdistä murennettu kakku ja tuorejuusto.
 Sekoita ainekset hyvin sormin tai haarukalla. 
Anna seoksen seistä jääkaapissa muutama tunti.
Kylmä massa helpottaa kuorruttamista.   
Pyörittele massasta palloja ja työnnä pallot tikkuihin,
uita tarvittaessa tikun pää ensin suklaassa ja laita vasta sitten taikinapallo siihen.     
Sulata suklaat.     
Dippaa tikkarit sulaneeseen suklaaseen.
Kopista ylimääräiset suklaat pois.
Anna suklaan jähmettyä minuutti ja koristele.
Aseta cake popsit johonkin pystyasentoon.
Käytä esimerkiksi pastalävikköä tai kukille tarkoitettua vaahtosientä.
Anna suklaan jähmettyä.
Voit halutessasi dipata tikkareiden pään uudestaan vaikkapa eri väriseen suklaaseen
 tai voit koristella suklaaraidoilla, strösseleillä tms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...