Mansikkahyydykekakku
Pohja
200 g digestivejä
100 g margariinia
Täyte
500 g pakaste- tai tuoreita mansikoita
2, 5 dl flora vispiä
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
1½ tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
8 liivatetta
½ dl sitruunamehua
Päälle tuoreita mansikoita
Leikkaa irtopohjaisen
vuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Murskaa Digestive keksit
hienoksi muruksi. Sulata margariini kattilassa ja sekoita keksimurujen sekaan.
Levitä seos vuoan pohjalle ja painele tasaiseksi. Laita täytteeseen
tulevat liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sekoita tuorejuusto, maitorahka,
sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se seokseen.
Soseuta mansikat ja lisää mansikkasose tuorejuusto-rahkaseokseen. Kiehauta sitruunamehu
ja sulata liivatteet. Lisää seokseen ja sekoita. Kaada täyte pohjan päälle ja
tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään.
Pari candymeltseistä tehtyä perhosta tässä versiossa.
Mansikkamaljat
Täyte
200 g tuorejuustoa,
2,5 dl
floravispiä,
2 dl mansikoita
2 rkl sokerikreemijauhetta.
Koristeena mansikoita ja valkosuklaata.
07/2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)