Mustikkavalkosuklaa hyydykekakku,
kaikki koristeet valkosuklaata.
Pohja
300g digestivejä
100 g margariinia
Täyte
5 dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatetta
½ dl mustaherukkamehua
200-300 g mustikoita
ripaus sokeria
200 g valkosuklaata
Ruisshipsit
vas. porotäytteillä
oik. tonnikala täytteillä
Porotäyte:
50 g kylmäsavuporosiivuja
½ maustekurkkua
½ pientä punasipulia
½ dl rucolasilppua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
50 g kylmäsavuporosiivuja
½ maustekurkkua
½ pientä punasipulia
½ dl rucolasilppua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
koristeena rucolan lehtiä
Leikkaa porosiivut, maustekurkku ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Silppua rucola. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita runsas teelusikallinen täytettä jokaisen ruisshipsin päälle.
Tonnikalatäyte:
1 prk tonnikalaa öljyssä
200 g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1 sipuli
1 suolakurkku
koristeena ruohosipulia
Silppua suolakurkku ja sipuli pieniksi ja sen jälkeen sekoita kaikki ainekset ja valutettu tonnikala sekasin. Laita ruisshipsien päälle.
09/2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)