perjantai 8. helmikuuta 2013

Suolapähkinäbrownie

Suolapähkinäbrownie
vadelmasurvoksella

 
 Tällä kertaa käytin browniessa maitosuklaata,
joten ulkonäöstä jäi vaalea sekä
kokonaisuudesta tuli makeampaa kuin tummalla suklaalla tehtynä.

Tämähän maistuu siltä kuin snickers-patukkaa söisi (tai ainakin taikinaa). Nam. :)
 
 Ohje
120 g tummaa suklaata/maitosuklaata
120 g voita
2 kananmunaa
100 g ruokokidesokeria
100 g saksanpähkinöitä/pecanpähkinöitä
50 g suolapähkinöitä
100 g tomusokeria
120 g vehnäjauhoja
 
 
Laita leivinpaperi (ø 21-24 cm) irtopohjavuokaan.
Sulata voi ja suklaa.
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon.
Yhdistä tomusokeri ja vehnäjauhot.
Siivilöi seos suklaa-vaahtoseokseen.
 Lisää rouhitut pähkinät taikinaan kevyesti sekoittaen.
Paista uunissa noin 9 minuuttia 200 asteessa, juuri ja juuri kypsäksi.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Vaihtoehtoisesti kevyemmin voit tarjota appelsiini- ja kiivilohkojen tai vadelmien kanssa.






 
 

2 kommenttia:

  1. Mmmm, vesi herahti kielelle jo ohjetta lukiessa! :P Tää täytyy ottaa kokeiluun ehdottomasti.
    T: suolapähkinäfani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli namia, etenkin kun taisin itse kasvattaa tuosta vielä tot suolapähkinöiden määrää, koska ovat myös miun lemppareita. ;)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...