torstai 23. toukokuuta 2013

Raparperikiisseli

Raparperejä kun riittää, niin täytyyhän niitä ehottomasti hyödyntää.
Nyt tehtiin kiisseliä. :)
 
 
 
6 vartta raparperia
4 dl vettä
1 dl sokeria
2,5 rkl perunajauhoja
vettä
    Huuhtele raparperit, kuori tarvittaessa ja leikkaa parin sentin paloiksi. Kiehauta vesi ja sokeri, lisää raparperit joukkoon ja keitä pehmeiksi.
Sekoita perunajauhot pieneen tilkkaan kylmää vettä ja lisää suurus keitokseen ohuena nauhana varovasti sekoittaen. Anna kiisselin vain pulpahtaa ja kaada kulhoon jäähtymään. Ripottele pinnalle sokeria maun mukaan. Tarjoa kiisseli haaleana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...