Kun banoffeeta ja puoloffeeta on jo kokeiltu (täällä),
niin sitten vadelmaa, tällä kertaa vappuviemiseksi mummolaan.
Kokeilulistalle pääsee joskus vielä sitten manoffee ja mustoffeekin varmasti. :D
Mutta nyt, kinuskia, vadelmia ja kermaa. Namnam.
Jos käyttää pakastevadelmia, niin kannattaa kasata kakku juuri ennen tarjoilua,
koska ne vetistyvät aika nopiaan.
pohja
niin sitten vadelmaa, tällä kertaa vappuviemiseksi mummolaan.
Kokeilulistalle pääsee joskus vielä sitten manoffee ja mustoffeekin varmasti. :D
Mutta nyt, kinuskia, vadelmia ja kermaa. Namnam.
Jos käyttää pakastevadelmia, niin kannattaa kasata kakku juuri ennen tarjoilua,
koska ne vetistyvät aika nopiaan.
Leipuri melkein 4v halusi lisätä itse tekemänsä perhosen mummon kakkuun. :)
pohja
250 g digestivejä
100 g voita tai margariinia
100 g voita tai margariinia
täyte
1 tlk (397 g) keitettyä kondensoitua maitoa
4 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
4 dl vadelmia
1 tlk (397 g) keitettyä kondensoitua maitoa
4 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
4 dl vadelmia
ripaus sokeria
koristeluun
esim. kaakaojauhetta
sokerimassasta tehtyjä perhosia
Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Sudi öljyä vuoan reunoihin.
Jauha keksit hienoksi ja sekoita niihin sula margariini.
Levitä muruseos irtopohjavuuan pohjalle ja parin sentin korkeudelle reunoille.
Anna pohjan kovettua jonkin aikaa jääkaapissa.
Levitä pohjan päälle kinuski.
Lado sitten vadelmat kinuskin päälle (tai halutessasi kerman päälle).
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaniljasokeri joukkoon.
Levitä kermavaahto vadelmien päälle.
Nam!
VastaaPoistajuurikin niin! :)
PoistaTämä vei kyllä kielen mennessään :)
VastaaPoista-Äippä -
kiitti Äippä ♥
PoistaVadelmat kävi vaan turhan nopiaan sulamaan. :)