Pikkuisen pojan ristäisjuhlaan tein tälläisen kermapursotteisen kakun,
koristeena vauvantossut ja kukkia.
Onnea hienosta nimestä Antton! :)
Pohjana 20 hlölle tehty tumma mehevä kaakaopohja (ohje),
kostutuksena sprite,
täytteenä valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla,
päällys ja koristeet kaulintamassaa
ja
pursotukset laktoositonta vispikermaa.
Valkosuklaamousse upotetuilla vadelmilla
4dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
4 liivatetta
½ dl mehua/maitoa/sitruunamehua
sokeria
300 g jäisiä vadelmia
Laita liivatteet kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata valkosuklaa ja lisää kermanjoukkoon.
Sekoita tuorejuustot sekaan.
Liota liivatteet kiehuvaan mehuun/maitoon ja lisää joukkoon tasaisena nauhana ja sekoittaen.
Lisää sokeria tarvittaessa.
Levitä täytettä kostutun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon vadelmia.
Levitä täytettä kostutun kakkupohjan päälle ja upota joukkoon vadelmia.