torstai 18. huhtikuuta 2013

Koskenlaskija kinkkupiirakka

Poikien 2 vee synttäreillä meillä oli suolaisena tarjottana
mm. tätä kinkkupiirakkaa.
Alkuperäinen ohje täältä.
Tällä ohjeella tulee pellillinen. Piirasvuokaan valmistettuna ohje puolitetaan.
 
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
2 dl voisulaa
2 dl vettä
 
Täyte
Punainen ja keltainen paprika
200 g kinkkusuikaileita
2 munaa
3 dl ruokakermaa
½ dl maitoa
paketti Koskenlaskijajuustoa
4-5 dl juustoraastetta
oman maun mukaan mausteita

Sekoita pohjan kuivat aineet voisulaa, lisää viimeisenä vesi.
Taputtele pellille leivinpaperin päälle.
Pilko kasvikset kuutioiksi.
Kuumenna maito ja sulata koskenlaskijajuusto siihen.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada pellille.
Paista 200-asteessa 30minuuttia.



9 kommenttia:

  1. Herranjumala kui hyvää!!!!! :) tein just huomisia synttäreitä varten ja en tiiä joudunko tekee toisen pellillisen varmuuden vuoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on hyvä! :D ja hieno juttu että siustakin! :) :)

      Poista
  2. Kerrassaan loistava ohje! Käytän myös pohjan ohjetta muille täytteille.
    KIITOS! ! <3

    VastaaPoista
  3. Pari vuotta jo tällä ohjeella tehty, tosi hyvää! Hyvä ohje.

    VastaaPoista
  4. Tätä on ollut meillä joka juhlissa jo monen vuoden ajan. Mitään muita suolaisen piirakan ohjeita en edes enää katsele.

    VastaaPoista
  5. Kokeilin tätä, mutta en saanut paketillista Koskenlaskija juustoa sulamaan 0,5 dl maitoa. Ymmärsinkö jotain väärin? Varmaan hyvä piirakka, jos saan onnistumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut,mutta jos juusto sulaa kuitenkin,näin myös kirjoitin ohjeen,et ole väärin ymmörtänyt uskousin.

      Poista
  6. AM 15.9.2024 Maistoin heti uunista tullutta piirakkaa ja vaikuttaa takuuvarmalta ohjeelta ja sen lisäksi todella hyvää.

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...