Tein 2-vuotiaalle sankarittarelle tämmöisen punaisen vihainen lintu-kakun.
Onnea Enni! ♥
Kakku tehty 25 hlölle,
pohjana vaalea sokerikakkupohja 7 munalla (
ohje),
kostutuksena mansikkamehu,
täytteenä mansikka-vaniljatäyte,
pursotukset laktoositonta vispikermaa,
päällys ja koristeet kaulintamassaa sekä marsipaania.
Mansikka-vaniljatäyte
4dl laktoositonta vispikermaa
vaniljasokeria
400 g tuorejuustoa
300 g mansikoita
9 liivatetta
½ dl mansikkamehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Murskaa/soseuta mansikat ja valuta nesteet.
Sekoita kerman joukkoon tuorejuusto, vaniljasokeria (maun mukaan).
Kuumenna mansikoista jäänyttä mehua ja sulata joukkoon liivatteet.
Lisää tasaisena nauhana koko ajan vatkaten kermaseokseen ja sekoita.
Lisää viimeiseksi sekaan murskatut ja valutetut mansikat.