Pikkuisen prinsessan ristiäisjuhlaan lähti tälläinen 20 hlölle tehty kermakakku
ja pikkutöppöset koristeena.
Onnea Ellen Minttu Marjatta hienosta nimestä! :)
Pohja 5 munan vaalea sokerikakkupohja (
ohje),
kostutuksena vadelmamehu,
täytteenä vadelmahilloke ja valkosuklaamousse,
päällys ja koristeet kaulintamassaa,
pursotukset laktoositonta vispikermaa.
Vadelmahilloke
300 g vadelmia
1 dl hillosokeria
Laita vadelmat kattilaan yhdessä hillosokerin kanssa.
Keitä n. 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hieman paksummaksi.
Anna jäähtyä.
Levitä kakkupohjan päälle ja sen jälkeen valkosuklaamoussea päälle.
Valkosuklaamousse
250 g valkosuklaata
400 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl vispikermaa
4 liivatetta
½ dl vadelmamehua
sokeria tarvittaessa
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa vispi ja sekoita tuorejuusto sen joukkoon.
Sulata suklaa ja sekoita kermaseokseen, lisää sokeria jos mielestäsi tarvii.
Kuumenne vadelmamehu ja lisää liivatteet joukkoon, sekoita ja valuta seokseen tasaisena nauhana.