Tein 4-vuotiaalle kummitytölleni Hevisaurus-kakun.
Monien mutkien jälkeen päädyin maalaamaan kuvan tällä kertaa.
Onnea Senja! ♥
Pohjana 25 hlölle tehty tumma mehevä kaakaopohja (
ohje),
kostutuksena mansikkamaito,
täytteenä mansikka-valkosuklaamousse,
pursotukset laktoositonta vispikermaa,
koristeet kaulintamassaa.
Mansikka-Valkosuklaamousse
4 dl vispikermaa
400 g tuorejuustoa
300 g mansikoita
10 liivatetta
200 g valkosuklaata
½ mansikkamehua
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5-10 min ajaksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto.
Sulata suklaa ja lisää kerma-tuorejuustoseokseen.
Lämmitä mehu.
Liuota liivatteet.
Lisää liivateliuos ohuena
nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.
Lisää mansikat valutettuina tai aivan jäisinä tai vastaavasti tuoreina.
Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan palojen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa
ainakin neljä tuntia ennen tarjoilua