Valkosuklaista kuningatar-piirakkaa tarjoilin tämän päivän vieraille.
Valkosuklaa korvaa sokeria makeuttajana tässä
ja valkosuklaa-limerahka tuo kivasti sähäkkyyttä marjoille.
Lupsakkaa lauantaita kaikille! :)
Pohja
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
mustikoita, vadelmia
2 prk valkosuklaa-limerahkaa
2 munaa
½ dl sokeria
100 g valkosuklaalastuja
Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää kananmuna.
Sekoita leivinjauhe jauhojen kanssa ja lisää vaahtoon.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Ripottele marjat pohjan päälle
(voit sekoittaa marjoja perunajauhoissa saadaksesi kosteutta pois marjoista).
Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle.
Ripottele murustettua suklaata päälle.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.