tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kismet-hyydykekakku

Kismet-patukoiden ystävälle on tämä oikea herkku,
tässä juustokakussa on kismettejä pohjassa, täytteessä ja pinnallakin.

 
Pohja
1 pötkö dominotäytekeksejä tai digestivejä noin 180 g
1 kismet
80 g margariinia
 
Täyte
2,5 dl flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g tummaa/maitosuklaata
1-2 kismettiä murustettuna (itse laitoin kaksi ja kakusta tuli aika tuhtia)
(½ dl sokeria)
4 liivatetta
½ dl maitoa
 
Koristeena
1 kismet murustettuna
 
 
Murskaa keksit ja yksi kismet pohjaa varten ja sekoita sulatettuun margariiniin.
Taputtele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa vispi ja sekoita siihen tuoreuusto.
Sulata suklaa ja sekoita kermaseokseen.
Murenna kismetit ja sekoita joukkoon.
Lisää sokeria jos tarve vaatii.
 Kuumenna liivatteita varten neste kiehuvaksi ja lisää liivatteet siihen.
Lisää tasaisena nauhana kermaseokseen.
Kaada pohjan päälle ja tasoita.
Laita hyytymään jääkaappiin väh. 4 tunniksi.
Irrota kakku ja koristele kismet-murskeella.

2 kommenttia:

  1. näyttää herkulliselta kokeilen heti tänään. :) kiitos myös muista mahtavista resepteistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet löytänyt mieluisia reseptejä. :) toivottavasti myös jatkossa! ja toivon mukaan kismet-kakkukin oli mieleen. :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...