Pääsiäismuffinit osa kaksi. Tai olkoon nämä sitten aprilliyllärit.:)
Tällä kertaa halusin testata miten mango ja tumma suklaa sopivat yhteen,
ja hyvälle maistui.
Suklaan jätin tarkoituksella hyvin karkeaksi rouheeksi,
jotta muffineihin jäisi kunnon suklaisia sattumia.
Myös tuota uutta philadelphian marabousuklaatuorejuustoa piti päästä kokeilemaan,
tällä kertaa pursotuksiin.
Mukavaa aprillipäivää täältä!
Tällä kertaa halusin testata miten mango ja tumma suklaa sopivat yhteen,
ja hyvälle maistui.
Suklaan jätin tarkoituksella hyvin karkeaksi rouheeksi,
jotta muffineihin jäisi kunnon suklaisia sattumia.
Myös tuota uutta philadelphian marabousuklaatuorejuustoa piti päästä kokeilemaan,
tällä kertaa pursotuksiin.
Mukavaa aprillipäivää täältä!
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl maitoa
200 g mangotuorejuustoa
2 kananmunaa
70 g voita
2 dl suklaaruohetta/suklaahippuja
kuorrute
160 g suklaatuorejuustoa
n. 1 dl kaakaotomusokeri
koristeena pieniä suklaamunia
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda
sekä vaniljasokeri keskenään.
sekä vaniljasokeri keskenään.
Sulata voi.
Sekoita toisessa kulhossa maito, mangotuorejuusto sekä kananmunat keskenään hyvin sekaisin.
Lisää seos kuivien aineiden joukkoon.
Lisää lopuksi suklaaruohe taikinan joukkoon.
Voit hyvin jättää osan suklaista ripoteltavaksi muffinssien päälle ennen paistamista.
Sekoita toisessa kulhossa maito, mangotuorejuusto sekä kananmunat keskenään hyvin sekaisin.
Lisää seos kuivien aineiden joukkoon.
Lisää lopuksi suklaaruohe taikinan joukkoon.
Voit hyvin jättää osan suklaista ripoteltavaksi muffinssien päälle ennen paistamista.
Jaa taikina noin 12-15 muffinssivuokaan.
Paista 200 asteessa noin 20-25 minuutia.
Valmista kuorrute sekoittamalla suklaatuorejuusto ja tomusokeri keskenään,
ja sen jälkeen pursota muffinien päälle.
Koristele halutessasi pääsiäisrakeilla, pienillä suklaamunilla tms.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)