tiistai 3. kesäkuuta 2014

Mangohyydykekakku

 

 Pohja
200g digestive-keksejä
75g voita

Täyte
6 liivatelehteä
4 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl mangososetta
sokeria
200 g pakastemangoa

 
Murenna keksit hienoksi muruksi ja lisää sulatettu rasva joukkoon.
Sekoita tasaiseksi massaksi.
Vuoraa n. 24cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle tiiviisti.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma ja lisää tuorejuustot ja sokeri.
 Sulata liivatteet kiehuvaan mangososeeseen.
  Lisää liivateseos juoksevana nauhana koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
Nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...