Rippijuhliin tein kaksi kakkua, joista toinen siis tämä kinuski-kermakakku
ja toisena tämä valkosuklaahyydykekakku mangokiilteellä.
Pohja
180 g digestivejä
75 g voita/margariiniä
Valkosuklaamousse
4 dl vispikermaa
400 g tuorejuustoa
400 g valkosuklaata
400 g valkosuklaata
5 liivatetta
½ dl maitoa
Mangokiille
1 prk Bonne-mangososetta
6 liivatetta
Murskaa keksit ja sulata voi/margariini.
Sekoita ne keskenään.
Painele seos leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5-10min ajaksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto.
Sulata suklaa ja lisää kerma-tuorejuustoseokseen.
Lämmitä maito.
Liuota liivatteet.
Lisää liivateliuos ohuena
nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.
Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa
ainakin neljä tuntia.
Sen jälkeen valmista mangokiille.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Ota noin ½ dl mangososetta ja lämmitä se.
Sekoita liivatteet siihen ja
lisää liivateseos ohuena nauhana lopun mangososeen sekaan.
Kaada sose hyytyneen valkosuklaamoussekerroksen päälle ja tasoita.
Anna hyytyä jääkaapissa vielä ainakin neljä tuntia,
jonka jälkeen irroita vuo'asta ja laita tarjolle.
Anna hyytyä jääkaapissa vielä ainakin neljä tuntia,
jonka jälkeen irroita vuo'asta ja laita tarjolle.
molemmat rippikakut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)