Karviaisaika alkaa olla käsillä ja oon etsinyt ja yrittänyt soveltaa
niistäkin jotain leivonnaista.
Tässä piirakassa pohja on todella pehmeä ja
päällinen tuo ihanasti makeutta kirpeille karviaisille,
mutta toki karviaisten päälle voi halutessaan ripotella sokeriakin vielä.
Lämmintä viikonloppua kaikille! :)
niistäkin jotain leivonnaista.
Tässä piirakassa pohja on todella pehmeä ja
päällinen tuo ihanasti makeutta kirpeille karviaisille,
mutta toki karviaisten päälle voi halutessaan ripotella sokeriakin vielä.
Lämmintä viikonloppua kaikille! :)
Pohja
1 muna
1 dl sokeria
1 dl sulatetettua margariinia
1 dl maitoa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 dl sulatetettua margariinia
1 dl maitoa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
Päälle
n. 6 dl perattuja karviaisia
sokeria
n. 6 dl perattuja karviaisia
sokeria
Pinnalle
1½ dl sulatettua margariinia
1 dl kauraleseitä
½ dl fariinisokeria
½ tl kanelia
1½ dl sulatettua margariinia
1 dl kauraleseitä
½ dl fariinisokeria
½ tl kanelia
Vaahdota muna ja sokeri.
Sulata margariini.
Yhdistä pohjan kuivat aineet.
Lämmitä maito.
Lämmitä maito.
Lisää vaahtoon vuorotellen sulattettua margariinia, maitoa ja jauho-leivinjauheseosta.
Sekoita.
Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan.
Poista karviaisten kannat ja pilko karviaiset.
Poista karviaisten kannat ja pilko karviaiset.
Laita pohjan päälle karviaiset ja sokeria.
Sekoita muruseoksen aineet ja ripottele seos karviaisten päälle.
Paista 200 asteessa 25–30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Iso kiitos kommentistasi! :)